Rekola-Asolan Omakotiyhdistys ry
 
Tervetuloa Rekola-Asolan omakotiyhdistyksen kotisivuille!

Olemme poliittisesti sitoutumaton yhdistys, joka valvoo ja edistää paikallisia pientaloasukkaiden etuja Rekolan, Asolan, Matarin, Havukosken ja Koivukylän alueella. 


Yhdistyksen kevätretki su 27.5.

 

Kevätretki sunnuntaina 27.5.2018 MUSTILAN ARBORETUMIIN.

 

Menomatkalla Malmgårdin kartanolla opastettu linnakierros ja mahdollisuus ostoksiin Kartano Puodissa. Puodissa on vilja- ja panimotuotteita sekä muita paikallisia tuotteita myynnissä. Sieltä matkaamme Moision kartanolle Elimäelle, jossa on myös opastettu kartanokierros sekä tutustumista taidenäyttelyyn. Siellä nautimme myös Kulttuuritien herkkupöydässä lounaan.

Lounaan jälkeen tutustuminen oppaan johdolla Mustilan Arboretumiin. Arboretum on Suomen vanhin ja suurin puulajipuisto. Puistokahvilassa on Suomen oloihin sopivien puiden ja pensaiden siemeniä ja pikkutaimia myynnissä. Alueella on myös Garden Shop, jossa on laaja valikoima erilaisia kasveja ja tuotteita puutarhaan.

Myös Mustilan Viinipuoti sekä taidekahvila Piika ja Renki sijaitsevat puiston alueella.

Retken hinta aikuisilta 50€, ei-jäseniltä 80€, lapset 5-12v 20€.

Hinta sisältää matkat, esittelyt ja lounaan. Ilmoitathan ennakkoon mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliotoiveet. Ilmoittautumiset ja maksut retkelle 11.5. mennessä. Ilmoittautumiset mielellään sähköpostilla

anita.jarvenpaa@rekola.fi tai puhelimitse 0407762644 Vastaajaan voi jättää viestin ja ilmoittautumisenne

varmistetaan! Ilmoittautumisen yhteydessä saatte tilinumeron ja viitenumeron maksua varten.

 

Lähtö retkelle Asolasta Pitopalvelun luota klo 8.30, Rekolasta K-kaupan ja koulun pysäkeiltä klo 8.40 ja Matarista Tervahaudantien pysäkiltä klo 8.50. Tarvittaessa ensimmäisenä otetaan retkeläiset Haapatien pysäkiltä erikseen sovitusti.


_________________________________________________________
Rekolan keskustan kaavamuutos
_________________________________________________________Omakotiyhdistyksen mielipide Rekolan kaavahankkeeseen on toimitettu kaupungin tietoon. Lue alla olevasta linkistä:


_________________________________________________________

Rekolan keskustan kaavamuutos osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Materiaalit luettavissa:_________________________________________________________
JÄSENEKSI OMAKOTILIITTOON


Suomen Omakotiliitto on valtakunnallinen pientaloasukkaiden ja vapaa-ajan asukkaiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Omakotiyhdistykset toimivat paikallisesti - liitto vaikuttaa valtakunnallisesti.

Liity helposti netissä:

Lomake

Liiton ja oman yhdistyksen edut saatavilla heti kun jäsenyys on hyväksytty.

Katso myös:

https://www.omakotiliitto.fi/jasenelle/jasentarjoukset


Paljon virheellisiä sähköpostisoitteita


Huom. Kun haluat muuttaa sähköpostiosoitettasi, laita yhdistykselle tieto viestillä osoitteeseen sposti@rekola.fi


Nopea tiedotus toimii sähköpostilla


Enenevässä määrin alueemme asukkailla on postilaatikossaan teksti "EI MAINOKSIA" tai "EI ILMAISJAKELUA". Se vaikuttaa myös omakotiyhdistyksen viestintään siten, että mikään tiedote ei tule perille vaikka laatikon haltija olisi jo yhdistyksen jäsen. Sen takia olisi hyvä jos mahdollisimman moni jäsen olisi antanut sähköpostiosoitteen tiedotteiden saamiseksi perille. Tiedotteita ei tule tuhkatiheään, vain 5-7 kpl vuodessa. Kätevimmin sähköpostien katselu käy kännykällä.

Yhdistyksen jäsen, jos et ole saanut parin viime kuukauden aikana yhtään tiedotetta sähköpostitse, joko sähköpostiosoitteesi puuttuu tai on virheellinen. Virheellisiä sähköpostiosoitteita on yhdistyksen rekisterissä useita kymmeniä. Nyt olisi sopiva aika sähköpostiosoitteen päivitykseen.  Paras vaihtoehto on aina henkilökohtainen sähköpostiosoite (esim. gmail) eikä työnantajan ylläpitämä järjestelmä, joka vaihtuu työpaikan mukana. Sähköpostin voi muuttaa suoraan kirjautumalla omalla tunnuksella Omakotiliiton nettisivuille (jäsensivut-> omat tiedot) tai lähettämällä korjattavan tiedon viestinä osoitteella sposti@rekola.fi.

  

Omakotiliitto

 

                                        www.omakotiliitto.fi

OMAKOTILIITON MAKSUTON LAKINEUVONTA JÄSENILLE Katso ajat ja neuvojat yhteystietoineen täältä:

Jäsenyys

 
Täyttämällä liittymislomakkeen tästä.

Muutokset jäsenyyteen

Oletko muuttanut? Haluatko erota tai vaihtaa yhdistystä?

Jäsenkirjeet

HYVÄ JÄSEN

Lue Omakotiliiton uusin jäsenkirje osoitteesta

https://www.omakotiliitto.fi/jasenkirje .

Etuja mm. öljytilauksista liiton jäsenille ALENNUKSET -sivulla.


Kuluttajaliiton varoitus