Rekola-Asolan Omakotiyhdistys ry
 
Tervetuloa Rekola-Asolan omakotiyhdistyksen kotisivuille!

Olemme poliittisesti sitoutumaton yhdistys, joka valvoo ja edistää paikallisia pientaloasukkaiden etuja Rekolan, Asolan, Matarin, Havukosken ja Koivukylän alueella. Asukasilta Rekolan koululla 24.10.2019


Asukasilta Rekolantien ja muiden katujemme turvallisuudesta ja teiden kunnosta.
Kaupungilta asukasiltaan osallistuvat Vantaan liikenteen alueinsinööri Susanna Koponen ja alueinsinööri Mariika Lehto.

Tilaisuus on avoin kakille alueen asukkaille. Kahvitarjoilu 17:30 alkaen, tilaisuus alkaa 18:00.


Vantaa kutsuu keskusteluun ulkoillen 24.9.2019


Kutsumme Koivukylän suuralueen asukkaita tutustumaan lähi- ja virkistysmetsien hoitoon 24.9 klo 17.00 alkaen. Kaupungin omistamille puisto- ja virkistysmetsille tehdään tänä vuonna uusi hoitosuunnitelma seuraavalle 10-vuotiskaudelle. Suunnitelman tekemistä ja periaatteita esitellään esimerkinomaisesti Simonkylänpuiston ulkoilualueella. Koivukylän suuralueella suunnittelu koskee kaupunginosia Koivukylä, Ilola, Asola, Rekola, Havukoski ja Päiväkumpu.

 Metsäkävelylle lähdetään Kallioimarteentien päästä, os. Kallioimarteentie 17. Tapaaminen on klo 17.00, kierros päättyy viimeistään klo 19.00. Kierroksella on mukana kaupungin metsänhoidon henkilöstöä sekä metsäsuunnitelmaa tekevän Viisipuu Oy:n edustaja. Kierroksella kuljetaan jalkaisin noin kahden kilometrin matka ulkoilureitistöä ja helppokulkuisia polkuja pitkin. Kierroksen aikana tutustutaan erilaisiin kohteisiin metsäalueella ja keskustellaan suunnittelijan esittämistä metsänhoidon toimenpiteistä. Aikaa on varattu myös osallistujien kysymyksille. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Lisätiedot:

kaupunginmetsänhoitaja Sanna Ervasti 050 302 6421,

Vantaan metsistä netissä https://www.vantaa.fi/asuminen_ja_ymparisto/kadut_ja_viheralueet/viheralueet/metsien_hoito

 

                         A-P A


Tutustu asukaslehtiin
Vantaan asukaslehdissä on meidänkin aluettamme koskevia juttuja. Jos et saanut paperilehteä laatikkoosi, katso lehdet sähköisessä muodossa täältä:
Yhdistyksen mielipide yleiskaavasuunntelmaan


Asiaan liittyvä materiaali on AJANKOHTAISTA-sivulla.
JÄSENEKSI OMAKOTILIITTOON


Suomen Omakotiliitto on valtakunnallinen pientaloasukkaiden ja vapaa-ajan asukkaiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Omakotiyhdistykset toimivat paikallisesti - liitto vaikuttaa valtakunnallisesti.

Liity helposti netissä:

Lomake

Liiton ja oman yhdistyksen edut saatavilla heti kun jäsenyys on hyväksytty.

Katso myös:

https://www.omakotiliitto.fi/jasenelle/jasentarjoukset

UUTTA! Jäsenmaksulasku tilattavissa e-laskuna 

Omakotiliiton/yhdistysten jäsenmaksulaskun voi jatkossa saada e-laskuna. Kun jäsenet menevät maksamaan tämän vuoden jäsenlaskua, voivat he valita pankkiohjelmistaan seuraavan laskun e-laskuna. E-laskutilauksen voi tehdä myös myöhemmin. E-laskun tilausta varten tarvitaan jäsennumero. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vuoden 2020 jäsenmaksulasku saapuu sähköisenä. 

Paljon virheellisiä sähköpostisoitteita


Huom. Kun haluat muuttaa sähköpostiosoitettasi, laita yhdistykselle tieto viestillä osoitteeseen sposti@rekola.fi
Nopeammin tiedotettavat asiat tulevat ainoastaan sähköpostilla.


Nopea tiedotus toimii sähköpostilla


Enenevässä määrin alueemme asukkailla on postilaatikossaan teksti "EI MAINOKSIA" tai "EI ILMAISJAKELUA". Se vaikuttaa myös omakotiyhdistyksen viestintään siten, että mikään tiedote ei tule perille vaikka laatikon haltija olisi jo yhdistyksen jäsen. Sen takia olisi hyvä jos mahdollisimman moni jäsen olisi antanut sähköpostiosoitteen tiedotteiden saamiseksi perille. Tiedotteita ei tule tuhkatiheään, vain 5-7 kpl vuodessa. Kätevimmin sähköpostien katselu käy kännykällä.

Yhdistyksen jäsen, jos et ole saanut parin viime kuukauden aikana yhtään tiedotetta sähköpostitse, joko sähköpostiosoitteesi puuttuu tai on virheellinen. Virheellisiä sähköpostiosoitteita on yhdistyksen rekisterissä useita kymmeniä. Nyt olisi sopiva aika sähköpostiosoitteen päivitykseen.  Paras vaihtoehto on aina henkilökohtainen sähköpostiosoite (esim. gmail) eikä työnantajan ylläpitämä järjestelmä, joka vaihtuu työpaikan mukana. Sähköpostin voi muuttaa suoraan kirjautumalla omalla tunnuksella Omakotiliiton nettisivuille (jäsensivut-> omat tiedot) tai lähettämällä korjattavan tiedon viestinä osoitteella sposti@rekola.fi.

  

Omakotiliitto

 

                                        www.omakotiliitto.fi

OMAKOTILIITON MAKSUTON LAKINEUVONTA JÄSENILLE Katso ajat ja neuvojat yhteystietoineen täältä:

Jäsenyys

 

Muutokset jäsenyyteen

Oletko muuttanut? Haluatko erota tai vaihtaa yhdistystä?


Katso ohjeet tästä linkistä.


Lue Omakotiliiton sivuilta hyvän naapurisovun periaatteista:


                                A-P A

Jäsenkirjeet

HYVÄ JÄSEN

Lue Omakotiliiton uusin jäsenkirje osoitteesta

https://www.omakotiliitto.fi/jasenkirje .

Etuja mm. öljytilauksista liiton jäsenille ALENNUKSET -sivulla.