vÄlinevuokraus


VUOKRAUKSEN SÄÄNTÖJÄ:

Minimiveloitus vuokrauksesta on aina listassa mainittu päivävuokra. Lainaaminen edelleen toiselle henkilölle on kielletty.

Laitteiden käytössä noudatettava varovaisuutta, jokainen käyttää omalla vastuullaan. Peräkärryillä on liikennevakuutus. Muilta osin vuokraaja on vastuussa.

Laitteita vuokrataan vain yhdistyksen jäsenille.  Jäsenkortti mukaan !

Välinevuokraajalla on yhdistyksen liittymislomakkeita, jolloin vuokraaminen onnistuu heti.


Laitevuokraajat


Hannaleena ja Jukka Maarianvaara jatkavat yhdistyksen tarjoamaa palvelua välinevuokraajina. Maarianvaarat asuvat Asolan puolella, Honkatie 26 B.

 

Sähköposti: vuokraus@rekola.fi


Yhteydenotto sähköpostilla taikka puhelimitse 045 267 6262 joka päivä klo 17–19.

 


Muina aikoina voi viestittää sähköpostilla tai tekstiviestillä yllä olevaan numeroon. Laitteita vuokrataan vain jäsenille. Liittymislomakkeita on välinevuokraajalla.

 

Yhdistys on hankkinut uuden peräkärryn. Valitettavasti useampi vuokraaja on kärryä käyttäessä unohtanut lukita etupyörän yläasentoon ajamaan lähtiessään, joten kärryä on jouduttu korjaamaan. Toivommekin jatkossa enemmän huolellisuutta kärryä lainatessanne.

Muistutamme myös, että laitteiden rikkoontumisesta tulee aina ilmoittaa välinevuokraajalle!

 

 Ilmoita jäsennumerosi varauksen yhteydessä. 

Yhdistys toivoo että laitteita käytetään huolellisesti ja turvallisesti. Jos teknisiä tai turvallisuusongelmia havaitaan, ilmoitus siitä välinevuokraajalle. Laitteen vuokraaja vastaa siitä että käyttö tapahtuu asiallisesti.


Huom. Ennen sahan käyttöä, tutustu turvaohjeeseen. Lataa akut täyteen ennen palautusta ja puhdista saha käyttökuntoon seuraavalle käyttäjälle. Jos ongelmia on ilmennyt, ilmoita välinevuokraajalle.

Edunvalvontaa alueellamme jo vuodesta 1952.

                                                                                  Sivua päivitetty 27.8.2023